Gizlilik Politikası

Bu gizlilik politikası, web sitemizi ziyaret eden kişilerin kişisel verilerinin nasıl toplandığını, işlendiğini ve korunduğunu anlatmak amacıyla hazırlanmıştır. Kişisel veriler, bir kişiyi doğrudan ya da dolaylı olarak tanımlamak için kullanılabilecek her türlü bilgiyi ifade etmektedir. Bu politika, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’na (KVKK) uygun olarak düzenlenmiştir.

Kişisel Veri Toplama ve İşleme

Web sitemiz üzerinden, özellikle kullanıcı kaydı, bülten aboneliği, form doldurma ve yorum yapma işlemleri sırasında isim, e-posta adresi, posta adresi gibi kişisel verilerinizi toplayabiliriz.

Veri Toplama Zamanı

Kişisel veriler, web sitemize kayıt olmanız, bültenimize abone olmanız, herhangi bir formu doldurmanız veya yorum yapmanız durumlarında toplanmaktadır.

Veri Kullanımı

Toplanan kişisel verileri, kayıt işlemleri, satın alma işlemleri, bülten gönderimi, anketlere yanıt verme veya diğer pazarlama faaliyetleri için kullanabiliriz. Ayrıca, bu bilgiler web sitemizi iyileştirmek ve size daha iyi hizmet sunmak için kullanılabilir.

Veri Koruma ve Güvenlik Tedbirleri

Kişisel verileriniz, KVKK’ya uygun şekilde korunmaktadır. Veriler, sınırlı erişime sahip güvenli sunucularda saklanmakta ve şifrelenmektedir. Kredi kartı bilgileri gibi hassas veriler asla toplanmamaktadır.

Çerez Politikası

Çerezler, web sitemizin daha etkin bir şekilde çalışmasını sağlamak amacıyla kullanılmaktadır. Çerezlerle toplanan veriler, kullanıcı deneyimini analiz etmek ve geliştirmek amacıyla işlenir. 

Z Ajans © 2024. Tüm Hakları Saklıdır.